Bild

Formular Leitbild Gesellschaft - Albanisch


Strehim dhe mbështetje
Kështu dua të jetoj në Ostermundigen dhe të më mbështesin!

Të jetuarit së bashku, vullnetarizmi, kontributi
Kështu do të dëshironim të jetonim dhe të punonim së bashku në Ostermundigen!

Koha e lirë, vendet e takimit, lëvizshmëria, siguria publike
Kështu të gjithë duam të lëvizim, takohemi dhe kalojmë kohën e lirë në Ostermundigen!

Faleminderit që morët pjesë në kontributin online për «Leitbild Gesellschaft»!

Das könnte Sie auch interessieren

Datenschutzhinweis

Hinweis zur Verwendung von Cookies. Um unsere Webseite für Sie optimal zu gestalten und fortlaufend verbessern zu können, verwenden wir Cookies. Durch die weitere Nutzung der Webseite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen hierzu erhalten Sie in unseren Datenschutzinformationen